Locatie: Home Vereniging Disputen Aurum

Aurum
dispuut_aurum_-_logo.gif"AURUM " een geweldig damesdispuut dat in april 1998 tot leven is geroepen. AURUM het eerste damesdispuut binnen studenten vereniging Magisterium in Enschede.

Het begon allemaal met "Primeur" de stichters van AURUM. Negen gezellige meiden kozen de naam Aurum vanwege zijn betekenis Goud.

De meiden van Primeur borrelden elke dinsdag in café Friends. Na een jaar borrelen en discussiëren groeide het dispuut en trad Onvermeidelijk aan.

Elke november reizen de meiden van Aurum naar een bungalow park ergens in Nederland om samen te ontspannen en bij te kletsen. Met een sauna, een avondje gourmetten en veel drinken komt iedereen nog vermoeider thuis dan dat ie al vertrokken was. Maar na dit weekend is dan ook heel Aurum weer bijgekletst en zijn alle liefdesverhalen en roddels weer besproken.

Na eerst een tijd mee borrelen breekt in 2000/2001 de tijd aan voor "Millennium" en "Femme-pier". Het dispuut breidt al aardig uit, tijdens het geweldige dies feest in april. Elk rond in begin april viert Aurum haar dies (verjaardag). Met als cadeautje een aantal nieuwe leden. Dit feest is dan ook de gelegenheid om lid te worden van Aurum.

"Maximaal" gaan de dames van het jaar 2002 voor hun dispuut. Zoals het toen allemaal begon in 1998 is het nog steeds. De gezellige Aurumweekenden zijn er nog steeds alleen breidt het aantal dames dat mee gaat uit. De dinsdagavond borrel is van Friends verhuisd naar Molly Malone en op dit moment zijn de dames te vinden in de Bijaard De oprichters hebben plaats gemaakt aan de borreltafel voor de nieuwe meiden.

"Inde-Penta" het jaar van ons Lustrum. Dat van een groot feest! Met het thema Lust, lustte iedereen die avond er wel pap van. Met drie kroontjes werd Aurum versterkt,als dat geen cadeautje is!

In april 2004 kwamen de drie meiden van "Six-treem" ons dispuut versterken. Dus wie komen ons meiden team versterken en op dinsdag een borrel meedrinken??

De dames van AURUM
www.damesdispuutaurum.nl