Locatie: Home Foto's Foto's Magisterium

Foto archief
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>
 
Datum: 08 december 2005
Nadat de goedheiligman was teruggekeerd naar Spanje, kwamn hij op 8 december nog even terug naar Nederland om een bezoek aan onze societeit te brengen. Op 8 december werden alle brave leden aangenaam verrast met een cadeau van Sinterklaas en werder de stoute in de zak gestopt om mee terug te gaan naar Spanje.

 
Datum: 30 september 2005 t/m 02 oktober 2005
Wederom konden dit jaar de nieuwe eerstejaars kennis maken met s.v. Magisterium. Bekijk de foto's die gemaakt zijn van dit enorm gezellige weekend.

 
Datum: 29 augustus 2005 t/m 01 september 2005
Deze week was het HOI week, waarin ook Magisterium weer actief was. Zo was er een Generaalfeest, een kerstfeest, werd er geoefend met bier-estafettes en was er natuurlijk de Bierfiets!

 
Datum: 18 juni 2005
Na de ouderdag van vorig jaar, was het dit jaar weer tijd voor de broertjes en zusjesdag. Er werden diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals een demonstratie flairen en een tapwedstrijd. De broertjes en zusjesdag werd georganiseerd door de Activiteiten-, Sport- en Feestcommissie.

 
Datum: 29 april 2005 t/m 01 mei 2005
De zomer komt er aan, dus ook het Magisterium Zeilweekend. Omdat het zaterdags koninginnendag was, was het thema 's avonds Oranje. Samen met de zeilers van zustervereniging Michos en een bezoek van Sake kon de lol niet op. Na een mooi weekend ging zondags de bus echter weer terug naar het gewone leventje.

 
Datum: 03 februari 2005
Op donderdag 3 februari werd door FeutCie de eerste het eerstejaarsfeest georganiseerd met als thema "Mexicaan"

 
Datum: 16 december 2004
Donderdag 16 december was het Magisterium kerstgala. Onder muziekale begeleiding van Chritoph Volcker en Zosja genoten de aanwezigen onder het genot van champagne en andere alchoholische versnaperingen van het gala.

 
Datum: 24 november 2004
Zoals elk jaar werden ook dit jaar weer de active leden bedankt voor hun inzet voor de vereniging tijdens de Beaujolais. Onder het genot van de nieuwe Beaujolais primeur konden de active leden bijkomen van hun gedane activiteiten.

 
Datum: 04 oktober 2004 t/m 09 oktober 2004
S.V. Magisterium bestond 20 jaar in 2004. Dat werd tijdens de Lustrum week gevierd met verschillende activiteiten:
- Maandag: Lustrumborrel in sociëteit Obelix
- Dinsdag: Overdag dispuutsactiviteiten en 's avonds een grote beach party
- Woensdag: Grolschexcursie naar de nieuwe brouwerij en een productconfrontatie
- Donderdag: Groot feest in sociëteit Obelix met een live-band
- Vrijdag: 's avonds een cabaret optreden
- Zaterdag: Afsluiting van de Lustrum week met het Lustrum gala in het Wapen van Beckum

 
Datum: 24 september 2004 t/m 26 september 2004
Het laatste weekend van septempber vond dit jaar het Introductie weekend plaats. Ook dit jaar heeft een groep eerstejaars samen met oudere leden kennis gemaakt met de Magisterium en haar leden.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>