Locatie: Home Foto's

Foto archief
 
Datum: 04 december 2008
Op 4 december heeft de goedheiligman onze nieuwe sociëteit aangedaan. Hierbij zijn natuurlijk de leden enorm blij gemaakt met schitterende cadeaus.

 
Datum: 18 november 2008
De bladeren vilen weer van de bomen, de dagen werden korter en onze nieuwe lichting leden stuiterde alweer regelmatig lam onze sociëteit uit, kortom: Het werd weer tijd voor de nieuwe Beaujolais Primeur. Na vele jaren in de Geus, nu voor het eerst in de Jaargetijden. Proost!

 
Datum: 11 september 2008
Velen dachten dat het niet meer zou gebeuren, maar op 11 september was het zo ver: Het Eerstejaarsfeest! We hebben er een jaar op moeten wachten, maar 'Celebrities Uncensored' was zeker het wachten waard.

 
Datum: 28 augustus 2008
Donderdag ging de bierfiets op weg naar het UT terrein, alwaar de bierkratten tot hoog reikten. Terug in de societeit werden volop pogingen ondernomen om de bar records te breken. Op het eindfeest waren de gele shirts uiteraard weer volop aanwezig om er een groot feest van te maken.

 
Datum: 27 augustus 2008
Op woensdag kon met de bierfiets de stad onveilig worden gemaakt. Na het concert op de oude markt hield Textores Magistrique de afterparty met Marc Vano

 
Datum: 26 augustus 2008
Tijdens de officiele opening van de HOI op dinsdag heeft Textores Magistrique haar naam duidelijk kenbaar gemaakt aan studerend Enschede. Daarna kon het feestgebruis losbarsen in de societeit.

 
Datum: 25 augustus 2008
e HOI was officieel nog niet begonnen, maar dat is geen reden om niet alvast een groot feest te houden.

 
Datum: 25 april 2008
Als afsluiting van het 89e dies werd op zaterdag 25 april een gala georganiseerd. Hierbij heeft een professionele fotograaf foto's genomen. Deze zijn na te bestellen bij R. Sibma.

 
Datum: 03 april 2008
Op 3 april is officieel de nieuwe societeit geopend met een groots feest. Behalve veel studenten was ook DJ Jose van de partij!

 
Datum: 29 februari 2008
Na jaren trouwe dienst, moet de sociëteit helaas het huidige pand achter café de Geus verlaten. Een speciale avond om afscheid te nemen.

 
Datum: 14 december 2007
Om het jaar in stijl af te sluiten, is er wederom een kerstgala geweest. Ditmaal zowaar in de Jaargetijden, waar de aanwezigen een geweldige avond hebben beleefd. SaxTV video weergeven / verbergen

 
Datum: 19 november 2007
Binnen de vereniging worden elk jaar vele zaken geregeld door actieve leden. Niet alleen het tappen op een sociëteitsavond, maar ook het organiseren van een zeilweekend gebeurt door actieve leden. Om hen te bedanken wordt elk jaar de Beaujolais georganiseerd. Een avond gezamelijk dineren onder het genot van Beaujolais Primeur.

 
Datum: 27 augustus 2007 t/m 30 augustus 2007
Een mijlpaal in de geschiedenis. De E.H.T.S.V. en s.v. Magisterium gaan fuseren en hebben daarom de handen ineengeslagen om samen een grootse HOI neer te zetten. De gele polo's waren overduidelijk aanwezig en de nieuwe vereniging is goed op de kaart gezet.

 
Datum: 28 augustus 2006 t/m 31 augustus 2006
Om een indruk te geven van de HOgeschool Intructie alvast enkele foto's uit 2006.